BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 7 July 2011

Entahla, apa salahku!

EhemEhem, dah lame tak posting kang? Ala, saia tengah sibuk sikit, padahal dok pun, saja nak coverline, jgn marah neh. Apa salahku? Aku sekarang tengah kesepian you know! Why? Erm, sebab kawan baik aku, dok rapat doh leni ngan aku, dia rapat ngan budak baru kelas aku, nama dia _________________ orgnya comel. HAHA = = ' memang sekepala ar dia org tuwh, aku bukan jealous tapi skit hti, kalau nk kwn pun, kwn ar, aku x mrh pun, tpi jgn ar rpt sangat, ni dok, hey, xaula, biasanya sblum kehadiran pljr bru tu, aku ngn kwn baik aku ni, cam belangkas u know, kemana2 shj kitaorg berdua and bertiga bersama Munirah, tpi skrg, dia berdua ngn budak bru tu. Sapa xskit ati? Haiyaa, lu bikin gua panas ma! F***k u! Sekarang dia ngn budak bru tu, jln sama2 pegang tgn pulok tu, slama ni, mana ada dia buat gitu ke aku, hey! Dohla buat twins! Wexs :P muntah hijau dh aku.

smpai sakit aku fikirkan mu!
i"ll find it! I promise!


  WHATEVERLA FRIENDS! I HATE YOU VERY MUCH! I HATE BUT I LOVE U, BECAUSE YOU ARE MY FRIENDS! KALAU KAU SENGAJA NAK SAKITKAN HATI AKU, GO AHEADLA, AKU XKISAH PUN, U KNOW?  HANYA MENYAKITKAN HATI SAJA! HUH! Apa salahku.

2 comments:

ShaluBetty said...

aduhai..cian nyer kawan aku nie..huhu..jgn risau...lu ada byk lg geng selain dia..wakawaka..haha..thi-thi n mun-mun..kan3..kte cemua mesti jg kwn 4 eva lu..k ...jgn sedih2..smile plz..haaa cam 2 ler...-nithiashini-..

ItsMeBuddy! said...

Thanks a lot friends, ni syg ea.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...